Blog

 1. Airless skincare, wat is jouw voordeel?


  De effectieve houdbaarheid van beauty producten is vandaag de dag meer dan belangrijk voor de duurzaamheid en kwaliteit van cosmetica. De condities en samenstelling moeten optimaal zijn om de werkstoffen hun kracht te laten behouden.

  Lees verder »
 2. WELKE OOGCRÈME VAN JANSSEN COSMETICS IS GESCHIKT VOOR MIJ?

  JANSSEN COSMETICS heeft inmiddels 8 verschillende oogcrèmes in het assortiment. Dat wordt steeds lastiger kiezen... Wij vertellen in ons blog welke eigenschappen ze hebben om de keuze iets eenvoudiger voor je te maken! Nu tijdelijk met 20% korting!

  Lees verder »
 3. Oeps! Iets te lang in de zon gezeten? Zo herstel je je huid.

  Het gebeurt ons allemaal wel eens, je zit nét iets te lang in de zon en je huid verbrand. Soms hoef je niet eens verbrand te zijn om te voelen dat de conditie van je huid vermindert na overmatige blootstelling aan de zon. Elke keer als je huid verbrand beschadigd je DNA, je huid kan pijnlijk aanvoelen en zelfs opzwellen. Welke producten kun je gebruiken om je huid te kalmeren en weer te herstellen zodat deze snel weer soepel aanvoelt? Bekijk hier welke producten wij adviseren om je huid te herstellen zodat deze snel weer soepel aanvoelt:

  Lees verder »
 4. Last van een gevoelige huid? JANSSEN COSMETICS presenteert de relaunch van de SENSITIVE SKIN lijn.

  Naar schatting heeft 50% van de mensen een gevoelige huid. Deze groep groeit en heeft behoefte aan passende verzorgingsproducten. JANSSEN COSMETICS speelt daarop in met de VERNIEUWDE SENSITIVE SKIN lijn. De Sensitive lijn heeft een update gekregen dankzij de meest recente wetenschappelijke doorbraken op het gebied van een gevoelige en couperose huid.

  Lees verder »
 5. Vitamine C, wat doet het met je huid?

  Vitamine C is een sterke antioxidant, dat wil zeggen, het vangt vrije radicalen om schade aan de huid te voorkomen. Een must voor een frisse, gezonde en jonger uitziende huid. Maar welke voordelen heeft vitamine C nog meer en hoe kan je erachter komen of er vitamine C in je huidverzorging zit?

  Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van collageen. Dit zorgt voor elasticiteit en stevigheid van de huid. De weefsels die onze huid structuur en stevigheid geven zijn afhankelijk van de opbouwende activiteit van vitamine C. Daarnaast heeft het een huidoplichtende werking.

  Lees verder »
 6. LOOkX Spekboom Foundation

  Steeds meer mensen zijn bezig met bewust leven. LOOkX Group (leverancier van JANSSEN COSMETICS en LOOkX make up) probeert zo bewust mogelijk te ondernemen. Ze werken met refill verpakkingen en ze proberen het productieproces zo groen mogelijk te houden. Vanaf nu gaan ze nog een stapje verder! LOOkX Group heeft een foundation opgericht om de planeet een beetje te helpen. Jij kan deze stichting steunen en tegelijkertijd je huid beschermen! Hoe? Lees snel verder!

  Lees verder »
 7. In "no-time" een bruine, egale huid. Hoe doe je dat?

  Als de zon gaat schijnen wil ik meteen naar buiten. Het liefst in korte broek of rok. De korte broek draag ik in de achtertuin maar als ik de deur uit ga doe ik snel mijn lange broek aan. Mijn benen zijn namelijk zo wit dat je er bijna een zonnebril voor op moet ;) Maar ik heb er een oplossing voor gevonden en wil dit graag met iedereen delen! Lees hier mijn blog.

  Lees verder »
 8. Hoe herstel je je droge en geïrriteerd huid door het vele handen wassen?

  Door het vele handen wassen om besmetting van het corona virus te voorkomen worden je handen droog en schraal. Hoe komt dat en hoe kan je ervoor zorgen dat je huid zich weer herstelt? Lees meer...

  Lees verder »
 9. Coronavirus, wil jij helpen?

  Shop jouw vertrouwde cosmetica producten hier bij BRUSHBEAUTY! Wij doneren 2 euro van jouw bestelling aan het Rode Kruis Nederland.

  Lees verder »
 10. Maak je huid klaar voor de lente. Lees onze tips!

  Wat zijn we eraan toe, een zonnetje en hopelijk neemt de regen en wind eindelijk af. Om je huid voor te bereiden op de zon en te herstellen van de invloeden van buitenaf geven we je een aantal product suggesties om je huid weer in balans te krijgen, lees meer...

  Lees verder »
Copyright © BRUSHBEAUTY. Alle rechten voorbehouden.