Monthly Archives: April 2017

 1. NIEUW! Spring Beauty, Ultimate Lash Trio en Skincare giftbox. Pssst......moederdag tip!

  Verwen jezelf of je moeder ('t is ten slotte bijna moederdag) met een prachtige beauty box! De Spring Beauty Box bevat 4 unieke make-up producten: een door jouw persoonlijk uitgekozen tint minerale (oogschaduw/rouge) poeder en verzorgende lipbalm inclusief bijbehorende make-up kwasten, voor het eenvoudig aanbrengen van jouw lentelook!

  De Revitalash Ultimate Lash Trio Giftbox geeft je wimpers lengte & volume en met de Limited Edition Dry Skin Box van Janssen Cosmetics krijgt je huid een geweldige hydratatie boost en optimale verzorging, jij straalt als nooit tevoren!

  Lees verder »
 2. 3 x beauty & fashion trends 2017, get inspired!

  Als de zon gaat schijnen en het voorjaar is, krijg ik zin om mijn kasten op te ruimen en nieuwe kleding te kopen. Ik hou namelijk veel meer van lente/zomerkleding, dan van dikke truien en sjaals. Eindelijk zijn er weer een legio aan kleuren en luchtige stoffen waaruit je kunt kiezen. Ik pas mijn make-up hier op aan, lees meer......

  Lees verder »
 3. I did it! Permanente eyeliner en wenkbrauwen, lees hier mijn verhaal....

  I did it! Permanente eyeliner en wenkbrauwen, lees hier mijn verhaal....

  Het zweet staat in mijn handen want vandaag, 26 januari 2017, ga ik bij de permanente make-up specialist Madya, sinds december werkzaam bij BRUSHBEAUTY, mijn wenkbrauwen voor minimaal een jaar van een poederlaagje voorzien. Ook laat ik een "eyeliner" plaatsen. Tussen aanhalingstekens, want ik wil geen zichtbare lijn, maar als het ware stipjes tussen de aanzet van mijn wimperharen, gelukkig weet Madya precies wat ik bedoel. 

  Neemt niet weg dit ik het evengoed enorm spannend vind want tja... 

  Het hele verhaal lees je hier!

  Lees verder »
 4. NIEUW! LOOkX Summer 2017

  Heb je het al gespot? De nieuwe zomercollectie van LOOkX staat online. Wat een fijne frisse kleuren en met de nieuwe Miss Metallic Trendcollectie S/S 2017 kun je eindeloos veel looks creëren. 


  LOOkX 2017 zomercollectie make up

  Lees verder »
Copyright ┬ę BRUSHBEAUTY. Alle rechten voorbehouden.