VERZENDEN EN LEVERTIJD

Verzenden binnen Nederland

Producten van BRUSHBEAUTY worden binnen 1-3 werkdagen geleverd. Bij besteding van 39 euro of meer wordt je bestelling GRATIS VERZONDEN. Voor bestellingen onder 39 euro wordt 3,95 verzendkosten in rekening gebracht. Mocht de levertijd niet haalbaar zijn dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Je pakket wordt geleverd door PostNL en met track & trace verstuurd.

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op te halen bij een PostNL punt (geen extra kosten) of één van de volgende mogelijkheden:

- ochtendlevering + €10,00
- avondlevering + €1,25
- niet bij buren bezorgen + €0,29
- handtekening voor ontvangst + €0,36

Verzenden buiten Nederland

Ben je woonachtig in België, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Engeland, Oostenrijk, Denemarken of Luxemburg? Voor bestellingen onder 100 euro wordt 8,95 in rekening gebracht, daarboven wordt je bestelling GRATIS VERZONDEN. Je pakket wordt geleverd door PostNL en altijd met track & trace verstuurd.

LET OP! Wij mogen van de fabrikant geen JANSSEN COSMETICS producten naar het buitenland versturen! Wij raden je aan een verkooppunt in eigen land te zoeken.

Heb je een spoedbestelling? Meld dit dan bij "opmerkingen". Mocht dit voor ons niet haalbaar zijn, dan laten wij dit zo spoedig mogelijk weten.

Levering

PostNL levert onze bestellingen. Je pakket wordt verstuurd met track & trace. Ben je afwezig op het moment van levering? PostNL laat de eerste keer een bericht achter en bied je bestelling de volgende dag nogmaals aan. Bij de tweede poging laten ze een bericht achter waar je het pakket op kunt halen.

Langere levertijd

Heeft een product een langere levertijd dan houdt dat in dat het product normaliter binnen 4-5 dagen wordt geleverd. Mocht dit voor ons onverhoopt toch niet haalbaar zijn dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld. 

Copyright © BRUSHBEAUTY. Alle rechten voorbehouden.