RUILEN OF RETOURNEREN

Retourneren

Bij iedere bestelling wordt (indien mogelijk) een proefje van het bestelde artikel ingesloten zodat de kleur, geur of structuur van de cosmetica getest kan worden.
Mocht het product niet aan je verwachtingen voldoen dan kan de ongeopende verpakking plus retourformulier terug worden gestuurd. Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen teruggestort op het voor ons bekende rekeningnummer. Geopende verpakkingen worden niet retour genomen, met uitzondering van producten met gebreken.

Ruilen

Wil je een artikel ruilen? Stuur het artikel retour zoals hierboven beschreven en plaats een nieuwe bestelling. Het bedrag zal binnen 5 werkdagen worden teruggestort op het voor ons bekende rekeningnummer.

Indien je het product wilt ruilen of retourneren zijn de verzendkosten voor het terugsturen van je bestelling voor eigen rekening (met uitzondering van gebreken).

Gebreken

Mocht je het product niet in goede staat ontvangen meld dit dan via info@brushbeauty.nl, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Retourformulier

Hier vind je het retourformulier. Vul deze in en sluit deze bij de verpakking zodat wij je retour snel kunnen verwerken.

Vragen of opmerkingen? Je kunt ook bellen naar 0650984237 of vul het contactformulier van de webshop in.

Copyright © BRUSHBEAUTY. Alle rechten voorbehouden.