janssen cosmetics kopen

 

 

 

JANSSEN COSMETICS


JANSSEN COSMETICS is van origine een wellness merk met naast gezichtsverzorging- ook lichaamsverzorgingsproducten voor spa en thuisgebruik.

Skincare producten van JANSSEN COSMETICS bevatten vandaag de dag een combinatie van farmaceutische en actieve cosmetische werkstoffen om voelbare én zichtbare huidverbetering te realiseren.

 

JANSSEN COSMETICS

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 109

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 109

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Janssen Cosmetics: biotechnologische actieve ingrediënten die wél werken

De skin cosmetics van JANSSEN COSMECEUTICS zijn opgebouwd uit farmaceutische en biotechnologische actieve ingrediënten. Alleen ingrediënten met overtuigend zichtbare en voelbare resultaten en een hoge “huid tolerantie” worden in de huidverzorgende producten van JANSSEN COSMETICS gebruikt.

Het merk heeft een nauwe samenwerking met gewaardeerde dermatologen en vooraanstaande laboratoria om veilige skincare producten te kunnen ontwikkelen. JANSSEN COSMETICS is erin geslaagd om een systeem te creëren van verzorgende producten die de verschillende behoefte van de huid perfect tegemoet komen. Elke cosmeceutische serie is gebaseerd op een concept van actieve ingrediënten die perfect zijn afgestemd op verschillende huidtypen en zorgt voor onmiddellijke en langdurige huidverbetering.

Ruim assortiment Janssen Cosmetics

Het assortiment omvat meer dan 250 commerciële én salon gezichtsproducten. Of het nu gaat om intensieve, huidverbeterende cosmeceutische producten, premium luxe verzorgende producten of ontspannende wellnessrituelen – JANSSEN COSMETICS heeft voor elke huid en behoefte een passend product!

De productlijnen van JANSSEN COSMETICS zijn ontwikkeld voor:

  • droge huid
  • gevoelige huid
  • gecombineerde huid
  • veeleisende huid
  • anti aging

Platinum Care luxe huidverzorging voor huidverjonging en de FAIR SKIN lijn voor het oplichten van pigment en kleurverschillen van de huid te egaliseren.

Ervaringen met Janssen Cosmetics

In het BRUSHBEAUTY instituut werken wij al meer dan 15 jaar met JANSSEN COSMETICS waarvan de laatste jaren vooral met het Exfoliating System van JANSSEN COSMETICS waarbij verschillende soorten fruitzuren worden gebruikt om de huid te verbeteren en de huid haar natuurlijke, gezonde glans (weer terug) te geven.

JANSSEN COSMETICS is een veilig, betrouwbaar en toegankelijk merk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Geeft niet tot weinig allergische reacties en kan zelfs door de meest gevoelige huid worden verdragen. Door de brede productlijn is er voor elk huidtype een geschikt product!

De producten zijn eenvoudig online te bestellen bij BRUSHBEAUTY LUXURY COSMETICS beauty webshop.

Copyright © BRUSHBEAUTY. Alle rechten voorbehouden.