KLANTENSERVICE

Welkom bij de BRUSHBEAUTY klantenservice. Hier vind je alle antwoorden op je vragen met betrekking tot je gedane bestelling, retouren, levertijd etc.

Alle op de webshop genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Verzendkosten

Woon je in Nederland? Bij BRUSHBEAUTY betaal je 3,95 verzendkosten bij een besteding tot 39 euro. Bestel je voor 39 euro of meer dan word je bestelling GRATIS VERZONDEN.
Voor België, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Engeland, Oostenrijk, Denemarken of Luxemburg geld een verzendtarief van 8,95 per bestelling. Bij besteding van 100 euro of meer worden je producten GRATIS VERZONDEN. 

Levertijd

Binnen 3 werkdagen na betaling heb je je bestelling in huis. Bestelling niet ontvangen?
Bel 0650984237 of mail ons via info@brushbeauty.nl.

Levering

PostNL levert onze bestellingen. Ben je afwezig op het moment van levering? PostNL laat de eerste keer een bericht achter en bied je bestelling de volgende dag nogmaals aan. Bij de tweede poging laten ze een bericht achter waar je het pakket op kunt halen. Ben je overdag aan het werk? Laat je order op je werk afleveren, daar is vaak iemand aanwezig die het pakket in ontvangst kan nemen. BRUSHBEAUTY bestellingen worden verzonden met track & trace.

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op te halen bij een PostNL punt (geen extra kosten) of één van de volgende mogelijkheden:

- ochtendlevering + €10,00
- avondlevering + €1,25
- niet bij buren bezorgen + €0,29
- handtekening voor ontvangst + €0,36

Garantie

Voor alle producten die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Wij zullen deze per mail bevestigen.

Graag het artikel terugsturen in de originele verpaking indien dit redelijkerwijs mogelijk is. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Gelieve voorzichtig met het artikel om te gaan. Indien je teruggave wenst van het volledige aankoopbedrag graag onbeschadigde artikelen retourneren.

Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne (bijv. cosmetica) en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken zijn uitgesloten van het wettelijk herroepingsrecht.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je de betaling van de bestelling/product van ons terug. De kosten voor retourzending zijn voor je eigen rekening. Wij betalen het gehele aankoopbedrag binnen 2 á 3 dagen, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal er voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Ons retouradres:
BRUSHBEAUTY
Molenweg 4
1911 BS Uitgeest

Retourneren

Bij iedere bestelling wordt (indien mogelijk) een proefje van het bestelde artikel ingesloten zodat de kleur, geur of structuur van de cosmetica getest kan worden alvorens de verpakking te openen.
Mocht het product niet aan je verwachtingen voldoen dan heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen en deze vervolgens aan ons te retourneren. Voor een snelle afhandeling gebruik je hiervoor het retourformulier. Vul deze in en sluit deze bij de verpakking zodat wij je retour snel kunnen verwerken.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@brushbeauty.nl. Je kunt ook bellen naar 0650984237 of vul het contactformulier in.

Ruilen

Wil je een artikel ruilen? Stuur het artikel retour en plaats een nieuwe bestelling. Het bedrag zal binnen 2 á 3 werkdagen na ontvangst van het product worden teruggestort op het voor ons bekende rekeningnummer. Indien je het product wilt ruilen of retourneren zijn de verzendkosten voor het terugsturen van je bestelling voor eigen rekening, met uitzondering van gebreken.

Klachten

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of via info@brushbeauty.nl. Je krijgt van ons binnen 1 á 2 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit dan kan je je klacht voorleggen aan de geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kan je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Bestelling ophalen

Wil je een bestelling op komen halen bij BRUSHBEAUTY salon op de Molenweg 4 te Uitgeest?
Dat kan! Bel, mail of app even zodat we een tijdstip met je af kunnen spreken.

Verkeerd of beschadigd product

Hopelijk gebeurt het ons nooit maar een fout is menselijk. Mocht je ondanks het door ons zorgvuldig verwerken van je bestelling een verkeerd of beschadigd product hebben ontvangen neem dan contact op via info@brushbeauty.nl of bel 0650984237. Verkeerd geleverde of beschadigde producten kun je gratis retour sturen naar:

BRUSHBEAUTY
Molenweg 4
1911 BS Uitgeest
Nederland

Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk je bestelde of een nieuw product ontvangt.

Copyright © BRUSHBEAUTY. Alle rechten voorbehouden.