KLANTENSERVICE

Welkom bij de BRUSHBEAUTY klantenservice. Hier vind je alle antwoorden op je vragen met betrekking tot je gedane bestelling, retouren, levertijd etc.

Verzendkosten

Woon je in Nederland? Bij BRUSHBEAUTY betaal je 3,95 verzendkosten bij een besteding tot 35 euro. Bestel je voor 35 euro of meer dan word je bestelling GRATIS VERZONDEN.
Voor België, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Engeland, Oostenrijk, Denemarken of Luxemburg geld een verzendtarief van 8,95 per bestelling. Bij besteding van 85 euro of meer worden je producten GRATIS VERZONDEN. 

Levertijd

Binnen 3 werkdagen na betaling heb je je bestelling in huis. Bestelling niet ontvangen?
Bel 0650984237 of mail ons via info@brushbeauty.nl.

Levering

PostNL levert onze bestellingen. Ben je afwezig op het moment van levering? PostNL laat de eerste keer een bericht achter en bied je bestelling de volgende dag nogmaals aan. Bij de tweede poging laten ze een bericht achter waar je het pakket op kunt halen. Ben je overdag aan het werk? Laat je order op je werk afleveren, daar is vaak iemand aanwezig die het pakket in ontvangst kan nemen. BRUSHBEAUTY bestellingen worden verzonden met track & trace.

Retouren

Voor al je bestellingen geld een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Na het verstrijken van deze bedenktijd is de koopovereenkomst een feit. Controleer direct na ontvangst of het product onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is dien je altijd binnen 24 uur na ontvangst contact op te nemen om dit te melden. Een product ruilen/retourneren kan uitsluitend binnen de bedenktijd van 14 dagen.

1. Vul het retourformulier in en voeg deze bij je bestelling.
2. Na ontvangst van het retour ontvangen product wordt binnen 5 dagen het bedrag op het voor ons bekende rekeningnummer teruggestort.

Retourneren of ruilen van producten kan alleen als de producten onbeschadigd zijn, niet beschreven en in de originele verpakking zitten (het cellofaan of de verzegeling mag dus niet geopend zijn). Laat bij twijfel de producten in de originele verpakking anders kunnen deze niet meer teruggestuurd en/of omgeruild worden. Geopende artikelen die niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden blijven jouw eigendom.

Ruilen

Wil je een artikel ruilen? Stuur het artikel retour zoals hierboven beschreven en plaats een nieuwe bestelling. Het bedrag zal binnen 5 werkdagen worden teruggestort op het voor ons bekende rekeningnummer. Indien je het product wilt ruilen of retourneren zijn de verzendkosten voor het terugsturen van je bestelling voor eigen rekening (met uitzondering van gebreken). 

Bestelling ophalen

Wil je een bestelling op komen halen bij BRUSHBEAUTY salon op de Molenweg 4 te Uitgeest?
Dat kan! Bel, mail of app even zodat we een tijdstip met je af kunnen spreken.

Verkeerd of beschadigd product

Hopelijk gebeurt het ons nooit maar een fout is menselijk. Mocht je ondanks het door ons zorgvuldig verwerken van je bestelling een verkeerd of beschadigd product hebben ontvangen neem dan contact op via info@brushbeauty.nl of bel 0650984237. Verkeerd geleverde of beschadigde producten kun je gratis retour sturen naar:

BRUSHBEAUTY
Molenweg 4
1911 BS Uitgeest
Nederland

Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk je bestelde of een nieuw product ontvangt.

Copyright © BRUSHBEAUTY. Alle rechten voorbehouden.