pronails kopen
PRONAILS


Anti aging handcare.
Luxe handverzorging én bescherming van de huid.

PRONAILS

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PRONAILS: Handverzorging én bescherming met intensief werkende ingrediënten

Handverzorging en -bescherming in één voor mooie en langdurig jeugdig uitziende handen. De PRONAILS producten hebben een subtiele geur, laten geen vette laag achter op de handen maar een zachte finish. PRONAILS hand care voedt de huid, hydrateert en beschermt met toegevoegde antioxidanten en een SPF15 tegen huidveroudering.

Handcrème of handcrème?

PRONAILS handcrème is er in twee varianten, de Anti Age Handcream Lightweight met een lichte structuur en de Anti Age Handcream Rich met een rijke structuur. De handcrèmes bevatten een SPF 15 met een zonbescherming tegen zowel UVA- als UVB stralen.

De hand verzorging van PRONAILS, waaronder de Refining Hand & Body Scrub en het Deep Defense Hand Serum, bevat een boost van natuurlijke antioxidanten om vrije radicalen te neutraliseren en zo mogelijke huidschade en -veroudering tegen te gaan en actieve innovatieve ingrediënten die de huid beschermen tegen de schadelijke invloed van luchtvervuiling en pollutie.

Eigen ervaringen met PRONAILS

Inmiddels gebruiken wij in het BRUSHBEAUTY instituut meer dan 5 jaar deze producten naar volle tevredenheid. Zeer actieve, huidverbeterende producten, gemaakt om huidproblemen te verhelpen, de resultaten zijn dan ook prachtig!

In het BRUSHBEAUTY instituut gebruiken wij dagelijks de PRONAILS producten om de handen te verzorgen zonder een vette finish achter te laten. De subtiele geur, de keuze uit een luchtige én vollere structuur, zonbescherming en anti-aging ingrediënten maken de PRONAILS product voor iedereen geschikt. De handverzorging van PRONAILS is online te bestellen bij BRUSHBEAUTY LUXURY COSMETICS beauty webshop.

Copyright © BRUSHBEAUTY. Alle rechten voorbehouden.